top of page

SIPT-arviointi

sipt1200 (1).jpg

Sensory Integration Praxis Test, SIPT on normitettu 4.0 – 8.11-vuotiaitten lasten toiminta- ja oppimisongelmien arviointiin. Arviointi antaa tietoa lapsen aistitiedon käsittelystä ja aistijärjestelmien toiminnan vaikutuksesta toimintakykyyn. Erityisesti arviointi antaa tietoa motorisen toiminnan ohjaamisesta eli praksiasta.


Testistö luokitellaan diagnostiseksi arviointimenetelmäksi, jolla selvitetään onko ongelmien taustalla sensorisen integraation ongelma. Arvioinnin tulokset luovat perustan terapian suunnittelulle. Arviointitulokset auttavat myös ymmärtämään lapsen erilaista käyttäytymistä ja oppimista kotioloissa ja päiväkodissa/koulussa, minkä pohjalta rakentuu terapeutin antama ohjaus ja konsultaatio.

 

Linkki SITY ry:n sivuilla olevaan listaan koulutuksen käyneistä terapeuteista www.sity.fi/sipt-terapeutit/

Laajempi kuvaus arvioinnista löytyy alla olevasta linkistä:

Arviointiin pääsy


Arviointiin pääsee täyttämällä alla olevan yhteydenottopyyntölomakkeen, joka lähettää viestin palvelukoordinaattorillemme. Hän on yhteydessä teihin mahdollisimman pian asiaan liittyen. Lisää tietoa testeistä ja niiden prosesseista saa myös ottamalla yhteyttä joko soittamalla numeroon 0505976804 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@silmuke.fi.

Yhteydenottopyyntö

Jos sinua kiinnostaa SIPT-arviointi tai haluat kuulla aiheesta lisää, täytä alla oleva lomake ja palvelukoordinaattorimme ottaa yhteyttä mahdollisimman pian.

Kiitos yhteydenottopyynnöstäsi!

bottom of page