Rekrytointi

pebbles1200.jpeg

Hei! Olemme Silmuke!


Silmuke tarjoaa korkealuokkaisia mielenterveyden, tutkimusten ja kuntoutusten palveluja kaikenikäisille. Meillä työskentelee monialainen tiimi mielenterveys-, tutkimus- ja kuntoutusalan osaajia. Teemme yhteistyötä mm. sairaanhoitopiirien kanssa ja osallistumme asiantuntijoidemme puolesta julkisiin hankintakilpailuihin.
 

Silmuke työnantajana


Silmuke tuo vapautta ja joustavuutta omaan tekemiseen. Saat itse päättää milloin ja miten teet töitä. Hoidamme puolestasi laskutuksen ja mainonnan sekä tarjoamme käyttöösi A-luokan potilastietojärjestelmän, etäterapia alustan ja sähköpostin. Lisäksi meillä on kilpailukykyinen vuokraprovisio.

 

Mukana kehityksessä. Silmukkeella kuulemme mielellämme kehitysideoita ja jos kiinnostaa olla avustamassa projekteissa, otamme mielellämme ammatinharjoittajia mukaan. Te tiedätte parhaiten mitä te ja asiakkaanne tarvitsevat.
 

Toimitilat ja välineet työskentelyyn. Tarjoamme viihtyisät toimitilat kaupunkien ydinpaikoilta ja tarvittavat työskentelyvälineet. Meiltä voi aina pyytää mitä tarvitsee. 

Maksuton ryhmätyönohjaus. Tarjoamme lisäksi moniammatillisen ryhmätyönohjauksen ammatinharjoittajille.  


Helposti lähestyttävä. Kysymykset, ajatukset, palautteet, huolenaiheet, kehitysideat... Kuulemme ammatinharjoittajiltamme mielellämme ja lupaamme aina auttaa parhaamme mukaan. Tuen ja laskutuksen tarjoaminen ovat meille tärkeitä asioita. Meillä Silmukkeella ammatinharjoittaja saa keskittyä tärkeään asiakastyöhön ilman ylimääräisiä toimistöitä.
 

Liity joukkoomme


Hoidamme puolestasi:

  • Laskutuksen

  • Potilastietojärjestelmän, etäterapia-alustan ja sähköpostin

  • Kilpailutukset ja mainonnan

  • Viihtyisät ja tarpeeseen sopivat toimitilat

  • Työskentelyvälineet

“Vaikka palveluntuottaja on liikelaitos, terapeutit työskentelevät ensisijaisesti asiakkaidensa etua ajatellen ja heidän hyväkseen korkean ammatillisen etiikan periaattein.”

“Silmukkeella on hyvä ja rento ilmapiiri ja kaikkia ammatinharjoittajia arvostetaan.”

“Työnantajana Silmuke on turvallinen ja ilmapiiri työyhteisössä sekä toimistoilla on lämmin.”

Silmukkeesta sanottua

Ota meihin yhteyttä!


Hei ammatinharjoittaja! Jos sinua kiinnostaa Silmuke, täytä alla oleva lomake niin olemme sinuun yhteydessä.

Jos on kysyttävää, voit myös ottaa yhteyttä suoraan Elina Rajajärveen tai Sanna Sinkkoon.

Elina Rajajärvi

040 5622849

elina.rajajarvi@silmuke.fi

 

Sanna Sinkko

044 5649308

sanna.sinkko@silmuke.fi

Kiitos viestistäsi!