top of page
sannaniskanen.png

Sanna Niskanen

Auktorisoitu Seksuaalineuvoja (SSS), Neuropsykiatrinen valmentaja
NUOTTI -valmentaja, Oma väylä -kuntoutus

Varaa aika puhelimitse p. 050-5139770 tai sähköpostitse sanna.niskanen@silmuke.fi

Sanna työskentelee Silmukkeella NUOTTI-valmentajana, Oma väylä kuntoutuksen työntekijänä, neuropsykiatrisena valmentajana ja seksuaalineuvojana. Lisäksi Sanna kuuluu nepsytiimiin, jossa tekee alkukartoituksia ADHD ja autismikirjon tutkimuksiin.

Sanna on koulutukseltaan sosionomi (AMK) seksuaalineuvoja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Lisäksi hän on myös rentoutusvalmentaja ja NLP practitioner. Työkokemusta on kertynyt sosiaalialalla vuodesta 2005 lähtien lastensuojelun, vammaistyön ja mielenterveys- ja päihdetyön asiakkaiden parissa niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Vuodesta 2019 alkaen Sanna on toiminut päätoimisena yrittäjänä.

Vuosien aikana Sanna on saanut työskennellä hyvin erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa. Jokainen ihminen on arvokas ja heidän pitäisi voida kokea olevansa hyväksytty. Työssä asiakkaita kohdatessa Sanna haluaa vahvistaa tätä kokemusta. Hän haluaa kohdata asiakkaan arvostaen ja ennakkoluulottomasti, sellaisena kuin hän on. Asiakaskohtaamisissa aito läsnäolo on todella merkityksellistä.

bottom of page