top of page
Juha Kemppinen.jpg

Juha Kemppinen

Lääkäri ja sosiologi, yleislääketieteen ja psykiatrian erikoislääkäri

Olen 60-vuotias päihdepsykiatri, jolla on yli 30 vuoden kokemus lääkärintyöstä, etulinjasta ylimpään johtajaan. Olen koko urani ajan tehnyt suoraa potilastyötä, siis kliinistä lääkärin työtä usean eri työryhmän kanssa eri paikkakunnilla. Olen koulutukseltani lääkäri ja sosiologi, yleislääketieteen ja psykiatrian erikoislääkäri. Minulla on ollut Eksoten alueen ensimmäinen päihdelääketieteen pätevyys ja olen erityistason ratkaiskeskeinen psykoterapeutti. Olen vajaa pari vuotta sitten väitellyt tuotantotaloudesta aiheenani yhdistetyn mielenterveys- ja päihdepalvelun matalan kynnyksen poliklinikan prosessit.

 

Olen perustanut Eksoteen 2010 neuropsykiatrisen yksikön diagnosoimaan, hoitamaan ja kuntouttamaan neuropsykiatrisia potilaita. Omaan vahvan kliinisen osaamisen psykiatrisessa ja päihdelääketieteellisessä diagnostiikassa. Pyrin koko ajan lisäkouluttautumalla parantamaan osaamistani.

Olen helposti lähestyttävä ja ymmärrettävä, puhelias ja suorapuheinen sekä aikaansaapa. Minun kanssani sovitut asiat pitävät.

 

Uskoisin tuovani lisäarvoa Silmukkeen jo vahvaan neuropsykiatriseen osaamiseen. Toiveeni on myös kehittää lääketieteellisenä johtajana Silmukeen palvelutarjontaa tehokkaaseen, kustannustehokkaaseen ja arkivaikuttavaan suuntaan.

Tervetuloa selvittämään sinulle tärkeitä kysymyksiä kanssamme. Kaiken toimintamme tarkoituksena on tuottaa sinulle sitä palvelua, mikä auttaa sinua eniten arjessasi ja tuottaa sinulle eniten arvoa elämässäsi.

bottom of page