top of page
Vahvanen300.png

Hanna Vahvanen

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
NUOTTI - Valmentaja

Varaa aika p. 040 963 5093 tai hanna.vahvanen@silmuke.fi

Hanna on koulutukseltaan ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sairaanhoitaja/ ensihoitaja AMK. Hänellä on vuosien työkokemus hoitotyöstä vaihtelevissa toimintaympäristöissä eri ikäisten ihmisten parissa. Työkokemusta on myös aikuispsykiatrian puolelta. Silmukkeella Hanna tarjoaa ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, itsetuntemusohjausta, tukikeskusteluja sekä Nuotti valmennusta.

Terapiatyössä erityisesti itsetuntemus työskentely ja kiintymyssuhdeasiat ovat lähellä sydäntäni. Voin auttaa nuoria ja aikuisia erilaisissa elämäntilanne kriiseissä sekä haasteissa lähi- tai parisuhteessa. Pelot, masennus tai ahdistus ovat myös yleisiä syitä lyhytterapialle.

Ihminen on kokonaisuus ja hyvinvointiin vaikuttaa monet osatekijät, joten työskentelyssä pyrin huomioida ihmisen kokonaisvaltaisesti. Tapaamiset, niiden kesto ja sisältö sovitaan asiakkaan kanssa yksilöllisesti. Asiakas on oman elämänsä paras asiantuntija. Terapeuttina voin tuoda tukea, ymmärrystä, uutta näkökulmaa sekä tietoa. Tavoitteena on vahvistaa asiakkaan omia voimavaroja ja vahvuuksia.

” Terapiatyössä haluan kohdata ihmisen kiireettömästi ja toimia tavoitteellisesti asiakaslähtöisyydestä käsin. Tärkeimmät elementit ovat luottamus, toimiva vuorovaikutus ja toisen ihmisen kunnioitus. Asiakkaan tulee saada nähdyksi ja kuulluksi tulemisen kokemus arvokkaana itsenään. ”

Kun kaipaat tukea, rinnalla kulkijaa tai haluat vain turvallisesti pohtia erilaisia vaihtoehtoja elämäntilanteessasi, olen käytettävissä sinua varten. Otan asiakkaita vastaan pääsääntöisesti Lappeenrannan toimipisteessä tai suojatulla videoyhteydellä sovitusti kauempaakin.

Minulle voit varata ajan puhelimitse tai sähköpostitse

bottom of page