top of page
Silmuke_henkilökuvat_web_070323_Hynninen_DSC00080.jpg

Tuula Nikkola-Dibba

ET ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK)

Minulle on tärkeää luoda turvallinen ja rauhallinen tila asiakkaalle jakaa elämän tärkeitä kokemuksia, omaa ainutlaatuista elämäntarinaa. Elämän kipukohtia ja vaikeuksia, mutta myös elämän pieniä-isoja iloja ja onnistumisia. Kokemus nähdyksi ja kuulluksi tulemisesta.

Voimme yhdessä vuorovaikutuksessa keskustellen puhua sisäisistä ja ulkoisista voimavaroistasi ja vahvuuksistasi, jotka kannattelevat sinua myös vaikealla hetkellä. Etsimme erilaisia, uusia näkökulmia ja vaihtoehtoja uskomuksiin, ajatus- ja toimintamalleihin, jotka ovat mahdollisesti rajoittaneet sinua ja valintojasi jollakin tavalla tai jotka aiheuttavat kohtuutonta kärsimystä. Pohdimme arvoja ja arvovalintoja kompassina omannäköiseen, itselle merkitykselliseen elämään.

 

Puhumme joustavuudesta suhteessa omiin sisäisiin ja ulkoisiin kokemuksiin; niiden kohtaamisen ja hyväksynnän merkityksestä. Tutkimme ajatusten, tunteiden, toiminnan ja reaktioiden yhteyttä itsetuntemuksen- ja ymmärryksen lisäämiseksi. Voimme halutessasi puhua myös henkisestä/hengellisestä ulottuvuudesta elämässäsi.

bottom of page