top of page
Sannisnybergh.png

 Sanna-Maija “Sannis” Nybergh

Neuropsykiatrinen valmentaja

Varaa aika p. 040-9627707 tai sannamaija.nybergh@silmuke.fi

Sannis on kohdannut työssään erityisluokanopettajana sekä neuropsykiatrisena valmentajana kymmeniä lapsia, nuoria ja aikuisia, joilla on neuropsykiatrisia erityispiirteitä. Hän on erityisen kiinnostunut siitä, miten hyvään ja vahvuuksiin keskittyminen sekä tunnetaitojen oppiminen voi ratkaista monenlaisia haasteita.

Kaikki valmennuksessa käytettävät työkalut perustuvat positiiviseen ja voimavarakeskeiseen psykologiaan sekä tunnetaitojen hyödyntämiseen, joista Sanniksella on laaja kokemus niin luokkahuoneen puolelta kuin valmennustyönsä kautta. Tärkeää on hyväksyä se mitä on ja pohtia, miten päästä tilanteesta eteenpäin positiivisin keinoin.

Sannis valmentaa lapsia, nuoria, aikuisia sekä perheitä ja hänen työssään korostuu aito kohtaaminen ja halu auttaa asiakkaita löytämään omat vahvuutensa. Vahvuuksien avulla asiakkaan on mahdollista selvitä vaikeiltakin tuntuvista tilanteista ja saada pysyvä tunne siitä, että ratkaisun avaimet ovat omissa käsissä.

Sannis on myös kehitellyt positiivisen kasvatuksen verkkokursseja sekä tunne- ja tietoisuustaitomateriaaleja erityislasten vanhemmille.

bottom of page