top of page
Silmuke+pyorea.png

Salla Tiainen

Seksuaaliterapeutti

Varaa aika p. 050 597 6804 tai salla.tianen@silmuke.fi

Seksuaalisuus on muuttuva läpi koko ihmisen elämän. Erilaiset elämäntilanteet tai kriisit saattavat näkyä haasteina seksuaalisuudessa. Näiden haasteiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Olen terapeuttina tukemassa sinua haasteiden käsittelyssä.

Seksuaaliterapia on yksilöllistä, luottamuksellista ja arkea tukevaa keskusteluapua. Seksuaaliterapiassa käsitellään seksuaalisuuden kysymyksiä ja haasteita yksin tai kumppanin / kumppaneiden kanssa.

Seksuaaliterapiassa voidaan esimerkiksi käsitellä seuraavia teemoja:

Epätoivottu haluttomuus

Seksuaalisuuden kriisit tai haasteet

Seksuaali-identiteetti

Kriisit suhteessa

Seksuaalisuuden moninaisuus

Sukupuolen moninaisuus

Häpeä

Orgasmivaikeudet, kiihottumishaasteet, erektiovaikeudet

Kiputilat seksin aikana

Seksi- tai pornoriippuvuus

Mieltymykset, fantasiat

Seksuaaliterapiaan voit tulla ilman lähetettä. Ensimmäisellä käynnillä kartoitamme tilannettasi ja luomme yhdessä työskentelyn tavoitteita. Jokaisen prosessi on yksilöllinen ja tapaamisten määrä voi vaihdella viidestä kahteenkymmeneen. Käynneillä voidaan keskustelun lisäksi tehdä erilaisia tehtäviä, jotka vahvistavat ja tukevat seksuaalisuutta.

Olen seksuaaliterapeuttina ymmärtävä, rauhallinen ja lämmin. Pyrin luomaan turvallisen tilan, jossa voi keskustella haastavistakin aiheista. Minulle on tärkeää olla asiakkaiden tukena ja vahvistaa heidän omaa seksuaalisuuttansa.

Mikään asia ei ole liian pieni tai suuri jaettavaksi.

Tervetuloa vastaanotolle!

bottom of page