top of page

Ratkaisukeskeinen valmennus

unsplash-image-SIU1Glk6v5k.jpeg

Kaikki viisaus on jo sisälläsi, mutta elätkö sitä todeksi?

Toivotko saavasi enemmän energiaa jaksaaksesi paremmin elämän haasteita?

Mietitkö usein sitä, miten voisit elää enemmän itsesi näköistä elämää?

Unelmoitko saavasi elämääsi lisää kokemuksia, jotka lisäävät hyvinvointiasi?

Haluatko löytää omat voimavarasi esimerkiksi jostain haitallisesta asiasta irtipäästämiseen?

 

Ratkaisukeskeinen valmennus, life coaching, on voimavarakeskeinen valmennusmuoto. Valmennuksessa pääpaino on asiakkaan elämän tulevaisuudessa. Valmentaja tekee kysymyksiä, joihin vain asiakas tietää oikeat vastaukset; onhan kyse hänen elämästään. Valmennuksessa voidaan käyttää myös syvärentoutusta asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Ratkaisukeskeinen valmennus sopii ihmiselle, joka haluaa ottaa vastuuta omasta elämästään, oppia tuntemaan omaa ajatteluaan ja tunteitaan paremmin sekä päästä elämässä eteenpäin.

Valmennuksessa tuetaan asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja autetaan esim. ihmissuhteisiin, itsensä johtamiseen ja jaksamiseen liittyvässä toimintatavan muutoksessa. Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa lisätään asiakkaan itsetuntemusta ja tietoisuutta omista mahdollisuuksista ja autetaan näkemään eri vaihtoehtoja. Asiakasta autetaan menestymään omassa elämässään ja oivaltamaan itse millainen hänen unelmiensa mukainen elämä voisi olla ja miten hän voi sen saavuttaa.

Ratkaisukeskeisen valmennuksen tavoitteet ja valmennuskertojen määrän päättää asiakas. Valmennuskertoja on yleensä 2-5. Valmennuksen voi toteuttaa lähivalmennuksena tai suojatulla etäyhteydellä.

Ratkaisukeskeinen valmennus on luottamuksellista ja valmentajaa sitoo salassapitovelvollisuus. Ratkaisukeskeisellä valmennuksella ei ole Kela-korvaavuutta.

Tutustu tekijöihin

Soile+Lumme.png
Soile Lumme


Ratkaisukeskeinen valmentaja
LCAF Certified Coach®
 

Ajanvaraus:
p. 040 5752030
soile.lumme@silmuke.fi

bottom of page