top of page
Paulatilli.png

Paula Tilli

Seksuaaliterapeutti
Sosionomi AMK

Varaa aika puhelimitse 0505565485 tai paula.tilli@silmuke.fi

Paula on koulutukseltaan sosionomi AMK, seksuaaliterapeutti. Paula on kouluttautunut myös psykoedukatiiviseen perhetyöhön.

Paulaan voit luottaa, kun haluat tulla nähdyksi ja kuulluksi kokonaisena, arvokkaana ja monen kokemuksen muokkaamana ihmisenä. Paulan tapaamisella saat keskittyä itseesi tai parisuhteeseesi ja etsiä keinoja sekä voimavaroja, joiden avulla jatkaa matkaa toivomaasi suuntaan.

Seksuaalisuutta, halua, parisuhdetta, sukupuoleen liittyviä kysymyksiä sekä muita elämän isoja ja luonnollisia asioita on tärkeää pohtia ääneen viimeistään silloin, kun huomaat tyytymättömyyttä elämääsi kohtaan. Seksuaaliseen toimintaan liittyvää riippuvuuskäyttäytymisen huolta tai omaan seksuaaliseen maailmaan liittyviä häiritseviä ajatuksia on myös päästävä purkamaan turvallisessa paikassa.

Paulan työkokemus sosiaaliohjauksen vaativissa tehtävissä aikuissosiaalityössä sekä valtionhallinnossa ohjausosaamisen kehittämistyössä antavat vakaan pohjan Sinun kohtaamiseesi sekä yhteiseen työskentelyyn tavoitteidesi pohjalta.

bottom of page