top of page
Mariannesaarelapuukko.png

 Marianne Saarela-Puukko

Psykoterapeutti, Psykologi

Ajanvaraus p. 040-4168356 tai marianne.saarela-puukko@silmuke.fi

Olen peruskoulutukseltani psykologi  ja valmistunut v. 1985. Olen työskennellyt 36 vuoden ajan lasten, nuorten ja heidän perheidensä parissa terveyskeskuksessa, lasten- ja nuorten psykiatrian poliklinikalla sekä viimeisimmäksi perheneuvolassa. Olen tehnyt lasten ja nuorten psykologisia tutkimuksia. Lasten- ja nuorten psykoterapioihin liittyen vanhemmuustyöskentelyt ovat olleet osa työtäni. Yhteistyö laajojen verkostojen kanssa kuuluu lasten ja nuorten hoitokontakteihin. Pariskuntia ja perheitä taas olen tavannut perheneuvolassa toimiessani.

Olen erikoistunut kasvatus- ja perheneuvontaan vuoden ajan, jonka jälkeen opiskelin lasten- ja nuorten psykoterapeutiksi valmistuen v. 2002 ja perheterapeutiksi valmistuin v.2014.

Olen tehnyt kelan tukemia lasten ja nuorten psykoterapioita vuodesta 2002. Pyrin käyttämään monenlaisia menetelmiä työssäni joustavasti, vaikka lähestymistapani on psykodynaaminen ja perheterapeuttinen.

Minulla on kela-kelpoisuus lasten, nuorten sekä aikuisten kuntoutuspsykoterapioihin.

Psykoterapiassa tavoitteeni on tutkia ja löytää keinoja lapsen/nuoren sisäisen eheyden saavuttamiseksi työskennellen yhdessä vanhempien kanssa. Aikuisten kanssa työskennellessä  tavoitteeni on tutkia yhdessä asiakkaan kanssa niitä mielensisäisiä tekijöitä, jotka estävät  häntä elämästä täysipainoista elämää ja pyrkiä löytämään ratkaisuja hyvän elämän mahdollistamiseksi.

bottom of page