kaisasantala.png

Kaisa Santala

Lastenpsykiatri, Psykoterapeutti


Kaisa on lastenpsykiatrian ja lastentautien erikoislääkäri. Kaisan työhistoria on kulkenut ensin lasten somaattisten sairauksien hoidon kautta kohti psykiatrista hoitamista. Lapsi, nuori ja perhe on Kaisan mielestä aina kokonaisuus, eikä psyykettä ja soomaa voi erottaa. Kaisan mielestä ei myöskään voi erottaa lasta tai nuorta perheestään tai sen vuorovaikutussuhteista, silloin kun yritämme ymmärtää lapsen ja nuoren persoonaa ja sen haasteita. 

Kaisa on hankkinut perheterapeutin ja varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeutin pätevyydet. Näiden kautta hän ymmärtää monien oireiden juontuvat hyvinkin varhaisten kokemusten ja vuorovaikutussuhteiden kautta. Teoriapohjana Kaisalla on integratiivisen psykodynaaminen sekä kiintymyssuhteisiin painottuvat viitekehys

Kaisan erityismielenkiinto on raskausajan psykoterapeuttisessa sekä pikkulapsivaiheen vuorovaikutuksen hoitamisessa. Kaisalla on usko psykoterapian, vuorovaikutuksen sekä läsnäolon parantavaan voimaan.

Kaisalla on pitkä julkisen puolen työhistoria sekä perus- että erityistasolla. Kaisa ajattelee, että on lapsen, nuoren tai aikuisen tulee saada hoitoa mahdollisimman nopeasti ilman turhia viiveitä. 

Kaisalla on vastaanotto Silmukkeessa Lappeenrannan ja Mikkelin toimipisteissä. Vastaanotolle voi tulla lapsi, nuori tai aikuinen, perheet ja pariskunnat.