top of page
JanitaBlomfelt.png

Janita Blomfelt

Sairaanhoitaja, Neuropsykiatrinen valmentaja

Olen sairaanhoitaja, jonka osaamisalueena on mielenterveys- ja päihdetyö sekä olen myös ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (nepsy-valmentaja). Olen työskennellyt julkisen puolen mielenterveyspalveluiden avopalveluissa vuodesta 2007 lähtien toteuttaen psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanottoa akuutti-, tutkimus- ja hoitotyöryhmässä. Työvuosieni aikana olen kohdannut eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa ja ongelmissa. 

Tarjoan sinulle apua ilman lähetettä, diagnoosia sekä turhaa odottamista. Tilanteessasi, jossa koet, että tarvitset toisen ihmisen tukea elämääsi kuormittavassa tilanteessa, jossa oma psyykkinen sietokykysi on koetuksella esim.  kärsit nukkumisen ongelmista, stressistä.

Voin olla Sinun kuulijasi, tukijasi, kun elämänkriisi kohtaa ja tunnet, että olet yksin ja hukassa. Kaksi on enemmän kuin yksi. Yhdessä asiat voivat jäsentyä ja aueta.

Lisäksi tarjoan ohjausta ja neuvoja neuropsykiatrisissa ongelmissa, erityisesti tarkkaavuudenhäiriöön liittyvissä haasteissa. Teen myös ADHD/ADD-kartoituksia aikuisille.

bottom of page