eveliinastam.png

Eveliina Stam

Puheterapeutti


Eveliina on puheterapeutti jonka työuraan kuuluu kokemusta sekä julkisella, että yksityisellä sektorilla työskentelystä. Tällä hetkellä Eveliina työskentelee yksityisellä vastaanotollaan Kelan, vakuutusyhtiöiden, sekä kuntien ja kuntayhtymien maksusitoumuksien saaneiden asiakkaidensa kanssa.

Eveliina tekee töitä kaikenikäisten asiakkaidensa kanssa. Yhteistyössä korostuvat asiakkaan ja hänen lähiympäristönsä kokonaistilanteen, sekä neuropsykologisten näkökulman huomiointi. Puheterapeuttista kuntoutusta voidaan toteuttaa suomeksi tai englanniksi, käynnit toteutetaan vastaanottokäynteinä.

Eveliinan erityisosaamisalueena ovat vaativat aikuisneurologinen puheterapeuttinen kuntoutus sekä dysfagia- ja trakeostoomapotilaiden kuntoutus. Hän on lisäksi työskennellyt useissa projekteissa, joissa teknologiaa on integroitu osaksi puheterapian toteutusta. Eveliinan ammatiliisia mielenkiinnonkohteita ovat tällä hetkellä systeemiajattelun ja struktuurien hyödyntäminen kuntoutuksen jalkauttamisessa arjen ympäristöihin, kuntoutusmateriaalien innovaatiot sekä terveystaloustieteen soveltaminen kuntoutuksen vaikuttavuuden arviointiin.